De meest relaxte plek voor een uitje in Drenthe…

Met het bedrijf, familie of vriendengroep een dag of langer weg en op zoek naar een relaxte plaats om te verblijven? Heidag, vergadering, lunch, BBQ, kerstborrel, de bouwvakborrel, 12,5 of langer getrouwd, jubileum…. Wij bieden voor deze dagen een relaxte sfeer, diverse activiteiten en (h)eerlijke lunches en of BBQ’s (met gratis vinyl draaien) van ons eigen catering bedrijf aan eventueel in combinatie met een andere activiteit en borrel. Graag maken wij een offerte op maat.
Overnachten kan eventueel ook in ons verblijf op hetzelfde terrein: www.aangenaam-oldehorst.nl

De ruimtes – Auberge le Monde met een bar en (eet en vergader)ruimte heeft een ruim terras (deels overdekt met haard), met uitzicht op de speeltuin, speelveld, weilanden en nationaal park Drents-Friese Wold.

Contact
Auberge le Monde
bar, zaal, activiteiten
*Onderdeel van appartementen, B&B, groepsaccommodatie Aangenaam Olde Horst en Aangenaam Catering

Hoofdstraat 29
7981 AC Diever
Tel: 06-40840588

Mail: zaalhuur.drenthe@gmail.com
Facebook: feestruimteDrenthe

*Bezichtigen? Dat kan maar alleen op afspraak.

TERRAS ROUTE Diever + hapje en drankje + afsluiten met een BBQ

TERRAS ROUTE Diever

Deze leuke fiets route met je collega’s, vrienden of familie doen en afsluiten met een heerlijke BBQ bij ons. Wij helpen graag om een leuke dag te organiseren, benader ons gerust hiervoor. Meer info over deze 35km route, klik HIER.

Of heb je een huifkar tocht geboekt, MTB rit of andere activiteiten en je zoekt een BBQ om je gezellige familiedag, bedrijfsuitje of vriendenuitje af te sluiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.