ZAAL VERHUUR

Onze bar, feestzaal, recreatieruimte Auberge le Monde in het Drentse Diever is heel geschikt voor groepen tot ongeveer 40-50 personen. Of het nu gaat om een familiedag, (12,5 / 25 / 50 etc.) bruiloft, reünie, verjaardag,jubileum, bedrijfsuitje, personeelsdag, vergadering, teambuilding…

Zaalhuur – De huur van Auberge le Monde (bar/zaal/terras/speelveld/speeltuin) 20,- per uur (minimaal 4 uur Zaal huur Diever Drenthehuur) en 60,- schoonmaakkosten. Mochten jullie de volledig ingerichte horeca keuken erbij wensen dan zijn de schoonmaak kosten 100,-. De huur prijzen gelden van ‘kale huur’ (zelf verzorgend) tot volledig verzorgd door ons. Bij geheel verzorgd is er geen mogelijkheid om de keuken erbij te huren.

GEEN HUUR BETALEN- Bij afname van onze Auspit (Australische BBQ) en of Ofyr (haard en BBQ in 1) en onze dranken is er een mogelijkheid dat u geen huur van Auberge le Monde hoeft te betalen. Ideaal voor een geheel verzorgde familiedag, bedrijfsuitje of vriendendag!!!

Als jullie deels of alles door ons wensen te laten verzorgen dan bieden wij o.a.
diners, Auspit (onze Australische manier van koken),  Ofyr BBQ (haard en BBQ in 1), Walking dinner, lunches. Dit kan door ons verzorgd worden. Iets anders in gedachte? Wij hebben goede contacten met catering partners.
Avond programma’s ludieke spelen in de bar/zaal zoals Spotify avond, Quiz night, Happen door Diever.
High Beer, de prettige variant van High Tea.
Activiteiten, zo bieden wij op het terrein als ook in de omgeving diverse buitensporten aan als kano varen, schieten 2.0 (TIP!!!), safari in Drents Friese Wold, klimmen maar ook met een legertruck over de hei en veel meer…vraag gerust naar de mogelijkheden.
-Speelveld en speeltuin, op het terrein kan naast een potje voetbal ook volleybal, badminton en veel meer gedaan Bar zaal verhuur Diever Drenthe met lunchworden. Deze velden zijn perfect gelegen voor het terras van Auberge le Monde.
Moordspel, wie heeft de moord van Henk van der Vet op zijn geweten? Ludiek, spannend en tevens ontspannend door een diner welke hieraan vast gekoppeld is.

De ruimtes – Auberge le Monde bestaat uit 3 ruimtes: bar, keuken/magazijn en zaaltje met tafels voor diner/lunch. Er voor zit een ruim terras en uitzicht op de speeltuin, speelveld (19×8), weilanden en nationaal park Drents-Friese Wold.

Bedrijfsuitje of teambuilding – met het personeel een dag even eruit en niet te ver weg? Wij kunnen diverse activiteiten en of buitensporten verzorgen in combinatie met een lunch, diner, buffet, BBQ, avondprogramma (welke uiteraard ook ‘s middags kunnen…). Teambuilding en een vergadering? Noem het op en wij regelen het…

mtbdrenthe clinicIn combinatie met Tweewielercentrum Kleijberg verzorgen wij een fantastisch MTB arrangement. Met of zonder clinics voor 1 of meerdere dagen. Ideaal voor een bedrijfsuitje of eens wat anders met jouw fietsgroep. Klik HIER voor meer info.

Monkey Town ZwolleOok zijn gratis consumpties of entreekaarten bij Monkey Town Zwolle te verkrijgen bij een door ons georganiseerd familie, groeps of bedrijfsactiviteit.
Klik HIER voor meer info.

Overnachten in DieverOvernachten – Auberge le Monde (Herberg de wereld) is de bar, restaurant en recreatieruimte van B&B/appartementen/Groepsaccommodatie Aangenaam – Olde Horst., Het thematisch ingerichte verblijf naar continenten en reizen. De 9 kamers/appartementen zijn gesitueerd in de vakantie boerderij. Deze ligt los van de Auberge le Monde. Zowel losse kamers en appartementen als in zijn geheel o.b.v. Groepsaccommodatie is het mogelijk om te huren. Ideaal voor gasten van wat verder weg. Voor meer info over de overnachtingsmogelijkheden: www.aangenaam-oldehorst.nl

Fimpje van Auberge le Monde: klik HIER

AO-bulletWat de wensen ook zijn…wij maken alles op maat voor jullie dag!

Neem gerust contact met ons op:
T: 0521-591868 bij geen gehoor 06-40840588
*WhatsApp bellen is ook mogelijk.
E: zaalhuur.drenthe@gmail.com

*Om de ruimtes te bekijken dien je altijd een afspraak van te voren te maken.
*Meer foto’s bekijken? Klik HIER

Zaalhuur Drenthe Diever