ACTIVITEITEN

Rondom Diever is veel te doen en voor ieder wat wils. Van familiedag, personeelsuitje tot teambuilding voor management teams. Onderstaand tref je een aantal voorbeelden. Andere wensen? Laat het gerust weten!

speelveld speeltuin Bed and Breakfast Drenthe Diever 1010Op ons eigen terrein kan men op het speelveld van 19x8m voetballen, badminton, volleybal en meer. De ligging van het speelveld is achter de speeltuin en vanaf het terras van bar/zaal Auberge le Monde zijn deze heel goed in de gaten te houden. De rust en ruimte die de weilanden en verder op de achtergrond Nationaal Park Drents-Friese Wold geeft zijn heerlijk voor jullie dag bij ons!

Buitensporten:
-Kano varen
-Klimmen in een klimbos
-Quadrijden
-Paintball
Fietshuur
Fietsen en proeven
*Lekker fietsen en hapjes onderweg ontvangen in hotels en cafe/restaurants

Mountainbike:
Huur ATB’s
Dag programma MTB, ideaal voor bedrijven en fietsgroepen
3daags MTB arrangement met verblijf in onze B&B/groepsaccommodatie
-Mountaibike clinic’s en of workshops (techniek en voeding)

Schieten 2.0
*Geen standaard schieten met buks of geweer op vaste doelen maar op verschillende doelen die op tijd geraakt dienen te worden. TIP!!

Klieduiven schieten

Wighland games – een variatie op de Schotse Highland games. Plezier alom!


Legertruck over de hei 
– zie het Holtingerveld op een bijzondere manier. Leuk voor jong en oud.

Avond programma’s
*Diverse ludieke einde middag en of avondprogramma’s voor groepen. Zowel voor overnachtende groepen als wel voor groepen die Auberge le Monde afgehuurd hebben voor een dag. Benieuwd naar Spotify muziek avond, High Beer, Quiz night, Happen door Diever, etc. ????

Moordspel
Moordspel bedrijfsuitje, personeelsuitje Drenthe DieverWie vermoordde Henk van der Vet uitbater van café ‘In den Olde Horst’ te Diever? Inspecteur ‘Derk’ en ‘Rooie Rita’ (Biertapster van het café) willen daar graag achter komen! Een interactief spel waarbij iedereen een rol speelt en dus meespeelt bij het oplossen van deze moordzaak. Ben jij misschien de moordenaar? Handlanger? Slachtoffer? Inclusief snorren, baarden, pruiken, brillen en een heerlijk diner. Ons moordspel diner zit vol spanning, hilariteit, verrassende wendingen en natuurlijk lekker eten. En daarom is ons moordspel diner dan ook uitermate geschikt als groepsuitje, teamuitje of ander uitje. Tussen de gangen door zullen we erachter komen wie de moordenaar is van Henk van der Vet! Inclusief een heerlijk diner.

Ik hou van Holland
Geschikt voor allerlei groepen; van buurtverenigingen tot bedrijven, personeeluitjes, families, vrienden enz. Hilarisch, ontspannen, actief een hele leuke avond of dagdeel beleven vol met spelletjes, vragen, gekkigheid, humor? Speciaal aangepast programma voor senioren. Ook geschikt voor groepen met intensieve (zorg-) begeleiding. 10 – 25 personen: € 19,- p.p. Duur: +/- 2 á 2 1/2 uur incl. materiaal

workshops van B&B groepsaccommodatie Aangenaam - Olde Horst Diever DrentheWorkshops
De ludieke workshop ‘ Vals schilderen’ is een leuke bezigheid of maak een fraai creatie in mozaiek en wist jij dat je talenten in de muziek zitten met een workshop muziek en percussie spelen. Dit is nog veel meer tref je bij ons.

Een kleine indruk van de percussie workshop? Klik HIER.

Safari door nationaal park Drents Friese Wold

legertruck over de hei

Punteren of met rondvaartboot varen in Giethoorn

Huifkar tocht

Met oude Dafje rondrijden

Footgolf

Teambuilding, vraag gerust naar de mogelijkheden

 

 

 

 

Wat de wensen ook zijn…wij maken alles op maat voor jullie dag!


AO-bulletNeem gerust contact met ons op:
T: 0521-591868 bij geen gehoor 06-40840588
*WhatsApp bellen is ook mogelijk.
E: zaalhuur.drenthe@gmail.com

*Om de ruimtes te bekijken dien je altijd een afspraak van te voren te maken.
*Meer foto’s bekijken? Klik HIER

Zaalhuur Drenthe Diever