Tarieven

auberge-le-monde-diever-bar-zaal-feestruimte-bedrijfsuitje-familiedagOm Auberge le Monde ‘kaal’ af te huren zijn de kosten 20,- per uur (minimaal 4 uur).

Hier komen 60,- schoonmaak kosten bij of 100,- in totaal bij gebruik keuken.

Dit is inclusief BTW, gas. water en licht (bij normaal gebruik anders toeslag).

*Overdag door de weeks zijn er in de meeste gevallen geen kosten aan huur van Auberge le Monde. Dit is alleen als dranken, lunch, diner, BBQ, Auspit en activiteiten van ons geboekt worden. Neem hier gerust contact met ons over op.

*Ook kinderfeestjes zijn gratis op woensdagmiddag maar wel als er gebruik wordt gemaakt van onze dranken en eten.

Alle aanvragen zijn vrijblijvend, neem gerust contact met ons op.

***
Bediening – personeel gewenst bij gebruik eigen dranken in de bar? Vraag naar de tarieven.
*Bij afname van onze dranken komt er voor bar personeel geen extra kosten bij. Wel als er bediening aan tafel gewenst is.

Tarieven diners, BBQ en onze speciale Australische BBQ Auspit

12938364_1820624024831953_2122412717470687291_nHigh Beer – een leuke activiteit is de High Beer voor groepen tot ongeveer 20 personen. Diverse bieren, zowel uit de streek als elders vandaan, komen samen met hapjes aan de orde. Eigenaar Serge verteld er van alles bij. Een leuke combi is High Beer met Auspit. Ideaal voor groepen tot ongeveer 20 personen en eens helemaal wat anders…
*Voor gasten die naast de bierliefhebbers bij ons zijn hebben wij uiteraard ook fris en wijn.

europa1000Overnachten – u en of gasten wensen te verblijven in onze vakantie boerderij naast Auberge le Monde. Dat kan, Aangenaam – Olde Horst heeft vele mogelijkheden. De tarieven voor onze appartementen, B&B en Pensionkamers treft u HIER. Ook is het mogelijk om het gehele terrein af te huren (met of zonder service), de gegevens daarvoor treft u HIER.

AO-bulletWat de wensen ook zijn…wij maken alles op maat voor jouw dag!

Neem gerust contact met ons op.