Wie zijn wij?

zaalhuur-drenthe-te-huurWij zijn Josette en Serge Bierhuizen, eigenaren van overnachtingsadres Aangenaam – Olde Horst met daarbij de bar/zaal Auberge le Monde.

Serge komt uit de horeca en evenementen/activiteiten en combinatie die mooi past om een feest(je) te organiseren in en rondom Auberge le Monde / Aangenaam – Olde Horst.

AUSPITSerge is na zijn slagerswerk bij zijn vader in de zaak activiteiten manager geweest van een aantal sportcomplexen, organiseerde hij diverse evenementen van groot tot klein in de regio Rotterdam en heeft hij zowel in Nederland als Belgie een organisatie bureau gedraaid en is hij zowel manager als bedrijfsleider geweest van een aantal (grote) horeca bedrijven waarvan een aantal feestzalen bevatten.

Sinds eind 2015 zijn zij samen met hun twee dochters woon en werkachtig in Diever na een periode van 8 jaar in de Belgische Ardennen waar zij een B&B en organisatie bureau runde.

Deze internationale ervaring komt naast de professionele behandeling van je aanvraag ook tot uiting in het thema welke de slaapvertrekken alsmede de bar/zaal Auberge le Monde hebben.

De gast bepaald samen met Serge wat men wenst. Alles is op maat te maken!

AO-bullet *Contact

zoover