BBQ vormen: Auspit en Ofyr

Wij bieden 2 soorten van BBQ aan: Auspit en Ofyr. Beide niet alleen lekker maar ook met een stuk beleving. Eten met een verhaal wat past in het thema van Auberge le Monde (reizen en de wereld) en net anders dan standaard…

Auspit bij Auberge le MondeAuspit – Onze Australische spit/bbq Auspit. Heerlijk gevulde kippen of een mooi stukje gekruid en zacht varkensvlees. Door de langzame garing boven het vuur bieden beide een speciale smaak. Het effect van het ronddraaien en het vuur geeft extra beleving.
Auspit, Australische BBQ bij Auberge le MondeSlow food, dat is Auspit. Van het begin, vuur aansteken, tot het einde, dat de gevulde kippen of mooie stukjes varkens van het spit gaan duurt 2,5 uur. Je hoeft er uiteraard niet bij te blijven maar gezellig is het wel met een drankje in de hand en een goed gesprek.
Auspit – 19,50 p.p. (maximaal 20 personen of in combi met Ofyr BBQ tot ongeveer 50 personen)Kinderen 4 tot 10 jaar 10,- per kind.

Ofyr BBQ bij Auberge le Monde van Aangenaam - Olde Horst Diever Drenthe
Ofyr
– een haard en BBQ in 1.Het vuur wordt opgestookt, je staat er met je groep omheen. Het vuur zorgt dat de rand gloeiend heet wordt. Als het tijd is dat het vlees gebakken kan worden zijn we al even verder en zit de sfeer er al goed in. Na al het lekkers gaat er wat extra hout op en we genieten nog even na met zicht op het vuur van wat nu dan een haard is….
Ofyr BBQ, – 22,50
Kinderen 4 tot 10 jaar 12,50

 

 

AO-bulletWat de wensen ook zijn…wij maken alles op maat voor jullie dag!

Neem gerust contact met ons op:
T: 0521-591868 bij geen gehoor 06-40840588
*WhatsApp bellen is ook mogelijk.
E: zaalhuur.drenthe@gmail.com

*Om de ruimtes te bekijken dien je altijd een afspraak van te voren te maken.
*Meer foto’s bekijken? Klik HIER

Zaalhuur Drenthe Diever